Nieuwsbrief mei 2017
View this email in your browser

Nieuwsbrief Paardensportvereniging “de Veldruiters”

Hierin vind je onder andere informatie over komende activiteiten, worden informatieve weetjes uitgewisseld en worden activiteiten kort geëvalueerd. 

Teamdag
Het is weer zover, aanstaande zaterdag, op 20 mei wordt er weer een teamdag georganiseerd. Het thema is Landen. Er zijn 4 teams ingeschreven. De onderdelen die verreden worden zijn:
Pas de Deux, springen/cross, tonnenrace en behendigheid.
Kom ook kijken! Het programma duurt van 9.00 uur tot 14.00 uur. 

Puzzeltocht

Vrijdag 6 januari vond de bos/puzzeltocht plaats, georganiseerd door ons nieuwe Jeugdbestuur! Het werd een hele gezellige dag, ondanks dat het erg koud was. 

Clinic Jeroen Hulsman
11 Februari stond de clinic van Jeroen Hulsman gepland. Vanwege de vorst kon deze plaatsvinden in de binnenbak van de Rijnruiters, dit was heel fijn! Iedereen was erg enthousiast en heeft veel geleerd. 
Clinic Jeroen de Bree & Xander Noë

De clinic van Jeroen en Xander vond 25 maart plaats. Het werd een leerzame, goed gevulde dag, met prachtig weer. 
Veldruitercompetitie
Dit jaar is onze allereerste Veldruitercompetitie van start gegaan! Voor deelname aan deze competitie moet je minimaal aan 4 wedstrijddagen van ons outdoorseizoen meedoen, dus 8 proeven rijden. De 6 beste resultaten tellen mee voor de competitie. Tijdens de laatste wedstrijd in september wordt de overall competitieprijs uitgereikt, voor pony's en voor de paarden. Voor de beste ponyruiter is dit een bedrag van minimaal € 200,- en voor de beste paardenruiter een bedrag van minimaal € 300,-. De 2 winnaren worden op 16 september tijdens de laatste prijsuitreiking van die dag bekend gemaakt. 
Verkiezing Het Leukste Oude Paard 2017

Elk jaar gaan Stichting De Paardenkamp en paardenmagazine Bit weer op zoek naar Het Leukste Oude Paard van Nederland. Germa Verhagen heeft Marinet ingezonden als Leukste Oude Paard.

Stem jij ook op Marinet

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Dag van het Oudere Paard op zaterdag 10 juni.

Op 27 april, 40 jaar geleden werd Marinet geboren bij ons in de straat. Op haar 9e kocht opa haar en kwam ze bij ons te wonen. Ze ging wedstrijden rijden voor PC De Veldruiters. 3 zussen hebben na elkaar Marinet uitgebracht op wedstrijden. Marinet heeft flink wat streken met ons uitgehaald en nog steeds heeft ze fratsen. Ze breekt graag uit om het gras bij de buren kort te houden of een broodje te halen bij oma. Nog steeds hebben we veel plezier van Marinet, vooral de kleinkinderen, inmiddels de 3e generatie. Kortom ons toppertje!
Lessen Jesse

De afgelopen maanden is het animo voor de lessen van Jesse terug gelopen naar 2 lessen. Helaas is het met 2 lessen niet meer kostendekkend. En daarom is in overleg met het bestuur en Jesse besloten om de lessen van Jesse stop te zetten. 
Degene die nog graag bij Jesse willen blijven lessen kunnen dat privé oppakken door Jesse te mailen voor een afspraak op info@jft-sports.nl.
Veldruiterjassen

Wij hebben al een aantal keer de vraag gekregen of er nog Veldruiter jassen besteld kunnen worden. Mocht je interesse hebben in een mooie Veldruiter jas, mail dan naar: 
bestuurveldruiters@gmail.com 

Bij genoeg aanmeldingen kunnen er nog een keer jassen besteld worden. 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Veldruiterkamp
 
Het kamp dat gepland stond in juni wordt verzet. Het viel samen met een andere activiteit en we willen naar een andere locatie. De datum moet nog geprikt worden, maar het zal in ieder geval in het najaar plaatsvinden. Weet je nog een leuke locatie? Mail dan naar kamp@veldruiters.nl
Activiteitenkalender
  • Zaterdag 20 mei: Teamdag
  • Vrijdag en zaterdag 26 en 27 mei:  KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden
  • Zondag 11 juni: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden
  • Zaterdag 8 juli: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden
  • Zondag 13 augustus: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden
  • Zaterdag 16 september: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden, afsluiting competitie
  • November: ALV
Copyright © 2017 De Veldruiters, All rights reserved.
Ons e-mailadres is:
bestuurveldruiters@gmail.com
unsubscribe from this list    update subscription preferences