Nieuwsbrief maart 2018
View this email in your browser

Nieuwsbrief Paardensportvereniging “de Veldruiters”

Hierin vind je onder andere informatie over komende activiteiten, worden informatieve weetjes uitgewisseld en worden activiteiten kort geëvalueerd. 

Lezing Blessurevrij trainen & Algemene Ledenvergadering
Aanstaande donderdag 15 maart wordt voorafgaand aan de Algemene Ledervergadering een lezing Blessurevrij Trainen door fysiotherapeut en paardenosteopaat Mariska Versteeg gegeven. Deze duurt van 19.00-20.15 uur. Daarna start om 20.30 uur de ALV. Er zijn geen kosten aan de lezing verbonden. 
Nieuwjaarsborrel
In de week van 8 januari werden de lessen weer hervat en vond op woensdagavond een Nieuwjaarsborrel plaats. Helaas bleek de koffieautomaat stuk, maar gelukkig kwam Ben ons redden met een pak filterkoffie en kon er ouderwets koffie en thee gezet worden. Het was een gezellige avond!

Nieuwjaarssprong
Op 3 januari stond onze allereerste oefenspringwedstrijd gepland. Helaas zat het weer niet mee en moesten we het springen verzetten naar 17 februari. Gelukkig waren de weergoden ons deze dag goed gezind. Het was een prachtige dag. Het parcours was uitdagend, en de deelnemers werden goed geholpen door de jury. Onze complimenten aan het Jeugdbestuur voor de organisatie van deze dag.

Kantine
Met behulp van de Rabocheque die we in november hebben mogen ontvangen, hebben we het dak van onze kantine vernieuwd. Daarnaast is er nog veel meer geklust. De binnenwand is naar achteren verplaatst, zodat er een grotere ruimte is ontstaan. Verder zijn de muren en het plafond gewit, de kozijnen, tafels en de binnendeur gelakt en hangen er weer gordijnen. 
Veldruiterkamp
Met Pinksteren (18 t/m 21 mei) is het weer zover, het Veldruiterkamp! Dit jaar gaan we naar ons oude vertrouwde stek in Kootwijkerbroek, bij paardenaccommodatie Dop. De accommodatie grenst aan het bos, dus we hoeven geen wegen over te steken, maar kunnen gelijk genieten van de natuur. Voor de paarden zijn er stallen en weilanden beschikbaar. Kosten: € 225,- incl. stalling, weidegang, hooi en stro. Geef je hier op! Voor meer informatie ga je naar onze website
Dressuurclinic
Zaterdag 21 april vindt de dressuurclinic Proefgericht Rijden plaats, gegeven door Jeroen de Bree en Xander Noë. Je kunt je niet meer inschrijven voor de clinic, maar dat neemt niet weg dat je er heel veel kan leren door te komen kijken! Het programma komt ter zijner tijd op de website en op Facebook. 
Veldruitercompetitie
Na het succes van vorig jaar organiseren we opnieuw de Veldruitercompetitie, met extra geldprijzen. Naast een prijs voor de eerste plaats, zijn er nu ook prijzen voor de tweede en derde plaats te winnen. Je kunt je opgeven voor onze wedstrijden via mijnKNHS.nl. Meer informatie kun je vinden op onze website
Onze eerste wedstrijden zijn op 30 & 31 maart. 
Club 39+1 wedstrijd
Voor de onderlinge wedstrijd op 13 januari bij de Gouden Adelaar hadden zes Veldruiters zich aangemeld, 1 in de klasse B en de rest in de klasse L1. Voor Rian leverde dit een 2e prijs op met 198 punten. Gefeliciteerd!

 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Activiteitenkalender
 • Donderdag 15 maart: Lezing Blessurevrij rijden & Algemene Ledenvergadering
 • Vrijdag 30 en zaterdag 31 maart: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden
 • Zaterdag 21 april: Clinic Proefgericht rijden
 • Vrijdag 11 en zaterdag 12 mei: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden
 • Vrijdag 18 t/m maandag 21 mei: Veldruiterkamp
 • Zaterdag 26 mei: Teamdag
 • Juni: Crosstraining
 • Zondag 10 juni: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden
 • Zaterdag 7 juli: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden
 • Zondag 12 augustus: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden
 • Zaterdag 8 september: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden & afsluiting Veldruitercompetitie
 • Zaterdag 6 oktober: Clubkampioenschappen
 • November: Algemene Ledenvergadering
Copyright © 2018 De Veldruiters, All rights reserved.
Ons e-mailadres is:
bestuurveldruiters@gmail.com
unsubscribe from this list    update subscription preferences