Copy
Nieuwsbrief december 2016
View this email in your browser

Nieuwsbrief Paardensportvereniging “de Veldruiters”

Hierin vind je onder andere informatie over komende activiteiten, worden informatieve weetjes uitgewisseld en worden activiteiten kort geëvalueerd. 

Stamppotreceptie
Ook dit jaar willen we jullie uitnodigen voor onze jaarlijkse Nieuwjaars Stamppotreceptie. Op vrijdag 13 januari vanaf 19.00 uur zijn jullie van harte welkom om samen met ons te proosten op 2017! Aansluitend zullen we weer gaan genieten van diverse heerlijke stamppotten. 
De kosten hiervoor bedragen 10,- euro p.p. (inclusief drankjes)
Proost je gezellig mee? Geef je dan op via bestuurveldruiters@gmail.com
Vergeet niet te melden met hoeveel personen je komt!

Clubkampioenschappen

Wat een geweldige dag was het 15 oktober. De jaarlijks terugkerende onderlinge strijd om de kampioensbeker. Dit jaar voor het eerst een extra beker aangeschaft. De menleden hebben “hun kunnen” ook vertoond. Er deden daarvan 6 combinaties mee. Erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Na een mooie sportieve strijd zijn dit de kampioenen geworden:

Wedstrijd pony's: Sietske Pieck
Niet-wedstrijd pony's: Yvette Vernooij
Wedstrijd paarden: Michelle Wakker
Niet-wedstrijd paarden: Dariëlle van Bemmel
Mennen: Jeanette de Jong


Er waren dit jaar veel ruiters die alleen meededen met het onderdeel dressuur, daar is ook een prijs aan verbonden. Willemijn Oskam had de kampioensbeker van de dressuur te pakken.

We kunnen terug kijken op een mooie dag met een grote opkomst!


Natuurlijk bedanken we ook dit jaar weer de enthousiaste en onvermoeibare inzet van de organisatie die wederom in handen was van Fauve van Bemmel.

Op naar volgend jaar!!

Crosstraining
Ik vond de Crosstraining heel erg leuk van Fauve. We hadden een erg toffe plek en ook nog een goede lesgever. Ik vond vooral de bergjes leuk. Het was helemaal top voor een goedkope prijs. Ik hoop dat ik volgend jaar weer aan zo'n fantastische crosstraining mag deelnemen.
Groetjes Fleur
Donderdag 3 november vond de ALV plaats.
De notulen hiervan zijn te vinden via deze link
Bekendmaking winnaar prijsvraag Camping Boszicht

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering hebben we via een loting bekend gemaakt wie de winnaar is geworden van het weekendje weg met je paard naar camping Boszicht in Laag Soeren.

De eigenaar van de camping heeft de club voor het concours hippique gesponsord via een gratis verblijf voor jou en je paard op hun camping. Na het concours is er een prijsvraag gesteld waarbij je kon aangeven waarom juist JIJ dit weekendje weg verdient. De gelukkige winnares is geworden........... Willemijn Oskam! Van harte gefeliciteerd en veel plezier tijdens dit weekend!
Afscheid Fauve
Maandag 19 december heeft Fauve haar laatste les bij de Veldruiters gegeven. Na bijna 10 jaar heeft ze aangegeven hiermee te stoppen. We zijn Fauve erg dankbaar voor haar inzet, enthousiasme en enorme betrokkenheid!! 
In januari zullen er proeflessen plaatsvinden, zodat we eind januari een keus kunnen maken voor nieuwe instructie. 
Concours
Sinds kort is bekend geworden dat er voorafgaand aan de kampioenschappen geen selectiewedstrijden verreden meer worden. Dit heeft ons doen besluiten, ook door de afname van deelnemers, te stoppen met ons jaarlijks concours. We vinden het jammer maar kunnen terugkijken op stuk voor stuk geslaagde concoursen met achteraf als top afsluiting een spetterend jubileumfeest! We willen via deze weg iedereen nogmaals bedanken voor jullie jarenlange inzet! We zien jullie graag terug bij de wedstrijden op onze eigen  locatie, waar we ook weer veel zin in hebben! 
Nieuw Jeugdbestuur!
Vanaf oktober is er een jeugdbestuur actief binnen de Veldruiters. Het jeugdbestuur bestaat uit: Sophie en Sarah van Dijk, Fleur de Jong, Kelly Zuijdendorp, Julia Baan en Roos van Noort. 
Het jeugdbestuur gaat leuke activiteiten organiseren en zal op den duur meehelpen met de organisatie van wedstrijden en andere activiteiten die georganiseerd worden op de club.

De eerste activiteit is al gepland: een bos/puzzeltocht op 6 januari,
inschrijven kan nog via bestuurveldruiters@gmail.com 
NK Veteranen Springen

Op zaterdag 16 januari vindt het NK Veteranen Springen in Putten plaats. Marion Vermeulen zal hier ook aan mee doen. Wil je haar aanmoedigen, houd dan startlijsten in de gaten voor de starttijden! Alvast succes Marion!!!
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Veldruiterjassen
Wij hebben al een aantal keer de vraag gekregen of er nog Veldruiter jassen besteld kunnen worden die begin dit jaar door de jubileumcommissie verkocht zijn aan de leden. Mocht je interesse hebben in een mooie Veldruiter jas, mail dan naar: 
bestuurveldruiters@gmail.com 
Bij genoeg aanmeldingen kunnen er nog een keer jassen besteld worden. 
Activiteitenkalender
 • Vrijdag 6 januari: Bosrit/Puzzelrit
 • Zaterdag 7 januari: Les Jesse Teune
 • Vrijdag 13 januari: Stamppotreceptie
 • Zaterdag 4 februari: Les Jesse Teune
 • Zaterdag 11 februari: Clinic Jeroen Hulsman
 • Zaterdag 4 maart: Les Jesse Teune
 • Maart: Clinic Rijden voor harmonie Jeroen de Bree & Xander Noë
 • Vrijdag 24 maart: Algemene Ledenvergadering
 • Zaterdag 1 april: Les Jesse Teune
 • April: Crosstraining Merel Blom
 • Vrijdag 14 april: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden
 • Zaterdag 15 april: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden
Copyright © 2016 De Veldruiters, All rights reserved.
Ons e-mailadres is:
bestuurveldruiters@gmail.com
unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to esther_peek@live.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Veldruiters · Weerdenburgselaan 6c · Werkhoven, 3985 SE · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp