Nieuwsbrief augustus 2019
View this email in your browser

Nieuwsbrief Paardensportvereniging “de Veldruiters”

Hierin vind je onder andere informatie over komende activiteiten, worden informatieve weetjes uitgewisseld en worden activiteiten kort geëvalueerd. 

Vacature
We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden! Eva en Nathalie hebben aangegeven het bestuur te verlaten en daarom zijn we op zoek naar mensen die hun plaats willen innemen. Wat zoeken we? Iemand die de rol van algemeen bestuurslid wil vervullen en een secretaris, die verantwoordelijk is voor de ledenadministatie en het beheer van de mail. 
Springlessen
Sinds april hebben wij een aparte springinstructie voor de paardenlessen. Deze worden gegeven door Marcel Woertman en vinden in de even week op donderdag plaats. 
Lijkt het je leuk om eenmalig of af en toe een springles te volgen? Laat het ons weten! Bij voldoende animo willen we ook losse springlessen organiseren. 
Veldruiterkamp

Voor de 2e keer op rij zijn we tijdens het Pinksterweekend op kamp geweest in Kootwijkerbroek. We hadden een heel spannend thema, namelijk "Wie is de Mol?". Geheel in het thema werden er opdrachten uitgevoerd, geld verdiend en testen gemaakt. Op het eind waren Manon, Linsey en Hanneke overgebleven. Linsey bleek uiteindelijk de Mol, maar er waren genoeg andere verdachten. Hanneke ging als winnaar naar huis met een mooie kadobon!

Veldruitercompetitie
Met nog 2 wedstrijden in het vizier belooft het weer een spannende finaledag te worden op zaterdag 14 september.  Met geldprijzen voor de 1e, 2e ,en 3e plaats en wie weet wat er nog bij komt! De finaledag wordt weer vanouds afgesloten met een gezellig etentje voor alle vrijwilligers. Wil jij daar ook bij zijn? Meld je dan aan via bestuurveldruiters@gmail.com
Oefencross
Ook dit jaar staat een crosstraining in de planning, op zaterdag 5 oktober. Deze keer gaan we naar Manege ’t Hoogt in Utrecht. Fauve van Bemmel zal ons hierbij begeleiden. Kosten zijn per combinatie 20 euro voor Veldruiter-leden en 30 euro voor overige ruiters, voor 1 uur training. Opgeven kan door voor 14 september 2019 een mail te sturen naar bestuurveldruiters@gmail.com met je naam, pony of paard en je niveau. Bij afmelding na 28 september ben je alsnog de kosten verschuldigd.
Veldruiternieuws
Een geslaagde Utrechtse kampioenschappen voor de Veldruiters! 

Brons voor Marleen (foto), ze rijdt haar Inter-Dance naar een ruime 65% in de finale en plaatst zich daarmee voor het NK in augustus!
Brons voor Lotte, met een knappe 67% in de finale is Lotte met Vigo eerste reserve voor het NK. Haar zus Jasmijn reed ook met Vigo in de finale en behaalde een mooie 66% en werddaarmee 6e. 

Sophie reed in een zeer sterk deelnemersveld haar Fleur De Lis in de finale naar 62% en dat was goed genoeg voor een mooie 7e plaats en ook zij staat als 1e reserve op de lijst voor het NK. Wat een knappe prestatie! Kees weet alle concurrentie achter zich te laten in de 39+1 Veteranen Competitie en mag zich Kampioen klasse B noemen! En nog een mooie prestatie van een Veldruiter! Brigitte behaalde een prachtige 3e plaats in het M2 tijdens de Almelose Ruiterdagen
Zomerstop clublessen
Zomerstop is in week 31, 32 en 33 (Vanaf 29 juli t/m 16 augustus).
Marcel is week 30 t/m 34 op vakantie, wat inhoudt dat de paarden in week 30 en 34 allemaal dressuur rijden op de woensdag.
AVG
Heb je een mail ontvangen waarin toestemming over je gegevens gevraagd wordt, maar deze nog niet beantwoordt? Doe dit dan zo snel mogelijk!
Algemene ledenvergadering
De notulen van de ledenvergadering van 4 april vind je hier
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Activiteitenkalender
  • Zondag 18 augustus: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden
  • Zaterdag 14 september: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden (Laatste wedstrijd van het seizoen en finale van de Veldruitercompetitie)
  • Zaterdag 5 oktober: Oefencross bij Manege 't Hoogt
  • Zaterdag 26 oktober: Clubkampioenschappen
  • Donderdag 7 november: Algemene Ledenvergadering
Copyright © 2019 De Veldruiters, All rights reserved.
Ons e-mailadres is:
bestuurveldruiters@gmail.com
unsubscribe from this list    update subscription preferences