Nieuwsbrief augustus 2018
View this email in your browser

Nieuwsbrief Paardensportvereniging “de Veldruiters”

Hierin vind je onder andere informatie over komende activiteiten, worden informatieve weetjes uitgewisseld en worden activiteiten kort geëvalueerd. 

Rabo Clubkas Campagne
Ook dit jaar doen de Veldruiters mee met de Rabo Clubkas Campagne. Vorig jaar hebben wij een bedrag mogen ontvangen van €1283,69 wat wij gebruikt hebben voor het herstel van het dak van de kantine. Dit jaar willen we de voorwanden van de kantine herstellen, zodat deze geheel lekkagevrij is.

Je kunt ons helpen door te stemmen. Alleen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen stemmen, dus zorg dat jij, je vrienden en familie lid zijn! Vanaf 1 oktober ontvang je per mail een persoonlijke stemcode (controleer je spambox). De stemperiode is van 1 t/m 15 oktober 2018. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Veldruitercompetitie finaledag
Zaterdag 8 september is de laatste wedstrijddag van ons seizoen én is de ontknoping van de Veldruitercompetitie. Wie van de paarden- en ponyruiters gaan er met een mooie geldprijs vandoor? Tijdens deze dag worden ook weer heerlijke wafels gebakken. Zorg dus dat je erbij bent! De dag wordt afgesloten met een gezellige maaltijd voor alle vrijwilligers. Meld je hiervoor aan bij het bestuur.
Clubkampioenschappen
Zet in je agenda! Onze jaarlijkse clubkampioenschappen vinden plaats op zaterdag 6 oktober. Meer informatie over deze dag volgt nog!
TREC clinic
Van het najaar willen we weer een TREC clinic organiseren. Wanneer de datum bekend is, zal deze op de website vermeld worden. Houd deze dus in de gaten!
Lezing Paardenvoeding en Algemene Ledenvergadering
Vrijdag 16 november staat de Algemene Ledenvergadering gepland. Deze begint om 20.30 uur. Voor deze vergadering vindt om 19.00 uur een lezing plaats over paardenvoeding, gegeven door Esther Peek van Anivado. Aan de lezing zijn geen kosten verbonden. Ben jij er ook bij?
Dressuurclinic Proefgericht rijden
Met 12 combinaties was de dressuurclinic op 21 april weer een gevulde dag! Ze werden met het losrijden begeleid door Jeroen, met concrete verbeterpunten aan de hand van vooraf ingestuurde filmpjes. Tijdens de proef kregen ze live commentaar van Xander en waarna aan een aantal punten uit de proef werd gewerkt. 

Veldruiterkamp
Met Pinksteren vond het jaarlijkse Veldruiterkamp plaats. Sinds lange tijd zijn we weer terug bij Dop Heets Del. Wat was het weer een succes! Geheel in het thema Relax and Ride hebben we genoten van het heerlijke weer, lekker gegeten en natuurlijk mooie ritten gemaakt. Volgend jaar Pinksteren gaan we weer (7 t/m 10 juni). Dus heb je er al helemaal zin in gekregen? Je kunt je nu al inschrijven


Oefenspringen
Op zaterdagmiddag 24 juni vond een tweede editie van het oefenspringen plaats. Deze keer was Willeke van Vulpen aanwezig om de ruiters van tips te voorzien. Het was wederom een leerzame dag en zeker voor herhaling vatbaar!
Facebook
Website
Email
Activiteitenkalender
  • Najaar: TREC clinic
  • Zaterdag 1 september: Oefencross Renswoude
  • Zaterdag 8 september: KNHS dressuurwedstrijd pony's en paarden & afsluiting Veldruitercompetitie
  • Zaterdag 6 oktober: Clubkampioenschappen
  • Vrijdag 16 november: Algemene Ledenvergadering, voorafgaand een lezing over paardenvoeding
Copyright © 2018 De Veldruiters, All rights reserved.
Ons e-mailadres is:
bestuurveldruiters@gmail.com
unsubscribe from this list    update subscription preferences