View this email in your browser

Nieuwsbrief Paardensportvereniging “de Veldruiters”

Hierin vind je onder andere informatie over komende activiteiten, worden informatieve weetjes uitgewisseld en worden activiteiten kort geëvalueerd. 

Activiteiten afgelopen maanden
De crosstraining, bosrit, teamdag en het Veldruiterkamp waren weer een groot succes!
Concours Hippique
Op zaterdag 6 juni hebben we weer een geslaagd concours gehad. Na een regenachtige opbouwdag is het op zaterdag stralend weer geweest op de Leemkolkweg. Op vrijdag 3 juli hebben we een gezellige BBQ met onze vrijwilligers gehad! Nogmaals bedankt voor jullie hulp en inzet!
Clubkampioenschappen
De jaarlijkse clubkampoen-schappen vinden op 10 oktober plaats. Willen degenen die de wisselbeker in hun bezit hebben deze weer inleveren?
Opgeven voor de clubkampioen-schappen kan via fauvevanbemmel@hotmail.com
Crosstraining
Zaterdag 29 augustus organiseert Fauve in samenwerking met de Rijnruiters een crosstraining in Renswoude. Kom gerust kijken om de ruiters aan te moedigen!
Wedstrijden
Zondag 23 augustus organiseren wij onze laatste dressuurwedstrijd van het outdoorseizoen. Ook deze wedstrijd heeft een impulsrubriek uitgeschreven. Voor meer informatie kijk op www.startlijsten.nl

De Hippiade wordt op 4 en 5 september bij het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo verreden. En daarbij zijn ook Veldruiters van de partij, zowel bij het paardenviertal als bij het verenigingskampioenschap. Kom ook kijken en moedig ze aan!
Kantine
Inmiddels zijn we gestart met het opfrissen van de kantine. De eerste stoelen zijn al geverfd! Wil je een avondje mee helpen verven? Laat ons dit dan weten via bestuurveldruiters@gmail.com
Clinics
Op zaterdag 15 augustus hebben we Marian Dorresteijn uitgenodigd om een dressuurclinic te geven op de club. Vanaf 16.00 uur tot 20:15 uur zal zij lesgeven aan 15 combinaties.

19 september komt Jesse Teune op de club lesgeven. Jesse geeft op een geheel eigen en vernieuwende wijze les. Het mentale aspect alswel het inzicht van de ruiter speelt hierbij een grote rol.

Op zaterdag 3 oktober komt Nathaly Menkveld op de club een Working Equitation Clinic geven. WE is een nieuwe tak van sport. WE heeft zijn oorsprong vanuit de Zuid-Europese landen. Het was een arbeidsrijstijl van ruiters die grote kuddes koeien/stieren hoedden. Vandaag de dag is het in een modern jasje gevormd en is het toegankelijk voor elke ruiter en elk type paard. Working Equitation bestaat uit vier verschillende wedstrijdonderdelen waarbij het niveau van dressuur-
africhting wordt bekeken in combinatie met praktijkgerichte onderdelen.
 
Meedoen? Geef je dan snel op!
Ook niet-leden zijn van harte welkom!
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2015 De Veldruiters, All rights reserved.
Ons e-mailadres is:
bestuurveldruiters@gmail.com
unsubscribe from this list    update subscription preferences